Kosár
0 Ft 0
  • Rólunk

Rólunk

A SEAL RING KFT (illetve jogelődjei) 1989 óta van jelen a hazai és nemzetközi tömítéstechnikai piacon. A gyártási folyamatnak, fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően napjainkban Magyarország és Kelet-Európa legnagyobb egyedi  tömítésgyártó  vállalkozása. 

6 telephelyünkkel az ország minden lokális igényét képesek  vagyunk  a  legrövidebb  időn belül kielégíteni. Webáruházunkból vásárlóink könnyedén, gyorsan ki tudják választani a kívánt terméket, melyet a megrendelés napján GLS futárszolgálattal küldünk részükre,  így  ezek  24 órán belül rendelkezésre állnak. 

Termékeinket határainkon túl Ausztria, Szolvákia, Románia, Németország és Mexikó irányába exportáljuk. 

Gyártási rendszerünk a legkorszerűbb technológiát és gépeket alkalmazza, ennek köszönhetően szinte bármilyen igényt ki tudunk szolgálni. A termelési egységeket, a software-ket illetve a gépparkot folyamatosan fejlesztjük. 

Az alapanyagok állandó minőségi ellenőrzés alatt állnak és új anyagok kifejlesztésén is dolgozunk. Az előállított termékek minőségére a rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszerünk a garancia, melyet évente külső auditáló társaság tanúsít. Ennek köszönhetően tudunk olyan kiváló minőségű termékeket előállítani, melyek minden tekintetben megfelelnek vevőink igényeinek a könnyű- és nehézipar szinte minden területén.